Ingrid de Schepper

De tijd voor jezelf nemen, je laten masseren.
Het laat je voelen hoe het met je is.
Door aanraking wordt je zelfhelend vermogen in werking gezet.
De kracht die we allemaal bezitten.

Ingrid de Schepper, massagetherapeute

Ik kwam voor het eerst in aanraking met massage op de opleiding voor schoonheidsspecialiste in 2002. Dat was de klassieke massage. Vanaf dat moment besefte ik dat massage mijn passie was. Toen in 2004 mijn dochter werd geboren begon ik mij te interesseren voor kindermassages. Te beginnen met de babymassage voor mijn eigen kindje.
Toen ben ik verder gaan zoeken naar massages die ik belangrijk vond voor kinderen. Ik kwam terecht bij Helen Lodder, de grondlegster voor de Heppiemassage. Deze massage heeft zij speciaal ontwikkeld voor kinderen met autisme. Daar leerde ik hoe belangrijk het is geestelijk en lichamelijk in balans te zijn. Dat kinderen met autisme wel degelijk aangeraakt kunnen worden. Dat ze kunnen aarden en beter in hun vel gaan zitten door massage. Later heb ik hier nog de Thaise kindermassage met warme stempels aan toegevoegd. Prachtig voor alle kinderen, zeker in deze drukke tijd.

Toen ben ik mezelf gaan verdiepen in Oosterse massages. Ik merkte dat mijn gevoel steeds meer de kant opging van de Thaise leer. Vandaar dat ik me de laatste jaren heb verdiept in deze massages en meerdere opleidingen heb gevolgd, o.a. bij de ITM School uit Shiang Mai.
En nog steeds lerende ben...

Inkijkje in de behandelruimte